Motorrijlessen in Zutphen: voor starters en gevorderden


 

Motorrijschool Teamwork deelt graag zijn passie voor motorrijden. Bij ons kunt u uw motorrijbewijs halen, maar ook gevorderde leerlingen zijn van harte welkom voor bergtrainingen en toertochten.

 

Waarom kiezen voor een KNMV rijinstructeur? Bekijk dat hier!

 

Motorrijlessen: voor starters en gevorderde liefhebbers

De medewerkers van Motorrijschool Teamwork delen graag hun passie voor motorrijden. Wij geven motorrijlessen aan mensen die hun rijbewijs A willen halen, maar ook gevorderde leerlingen zijn van harte welkom.

 

Onze motorrijopleiding

De opleiding begint op een rustige locatie, zodat je in alle rust kunt kennismaken met de beheersing van de motor. Wanneer jij en de instructeur voldoende vertrouwen hebben in jouw basisvaardigheden, ga je onder begeleiding van onze volgmotor de weg op.

 

We proberen je te laten lessen met een andere leerling. Wij vinden dit belangrijk, omdat je zo veel van elkaar leert. Voor de benodigde kennis over het voertuig hanteren wij het ezelsbruggetje Bravo-A. Wanneer je de motor goed beheerst, leg je het examen Voertuigbeheersing (AVB) af. Daarna begeleiden we je naar het examen Verkeersdeelneming (AVD). Als je beide examens succesvol hebt afgerond en je theorie examen hebt gehaald, ben je geslaagd voor je rijbewijs A.

 

De motorrijlessen kunnen gevolgd worden vanaf 17 jaar. Verder moet je in het bezit zijn van een geldig theoriecertificaat voor de motor of een rijbewijs voor de auto. Voor de theorie geven wij gratis lessen in groepsverband. Voor meer info theorie klik hier.

Toertochten en rijlessen voor gevorderden

Naast het behalen van je motorrijbewijs is het mogelijk om deel te nemen aan toertochten en RMT trainingen. Klik voor meer info op Specialty's

Gwendolyn

 
Het maakt niet uit hoeveel lessen je nodig hebt als je maar veilig de weg op kunt!!
Wil je leren motorrijden? Neem dan een proefritje bij Johan. 
Bij elke les leer je nieuwe oefeningen totdat je het onder de knie hebt. Ik overwon bij elke les mijn angsten die ik op dat moment had. 

Bedankt daarvoor Johan.
Ik mag nu de weg op zonder oortje in maar ik ga de lessen wel missen. Ik heb er ontzettend van genoten. En dat meen ik oprecht. 
Bedankt voor de lessen Johan en ik wens je verkeerschool heel veel succes.  

Sahin

 

 Beste Johan, 
Ik ben bij je begonnen in maart en jij hebt mij zoveel dingen geleerd ( motor gerelateerd) dat ik zelf in de auto bewuster rij met name spiegelen. Jij bent zeer adequaat, zegt gelijk waar het op staat, competent, bekwaam en een goede leermeester betreft het geven van motorrijlessen. Heb veel van je geleerd. Ben erg tevreden met de lessen die je mij gegeven hebt. En ik heb in zo’n korte tijd mijn rijbewijs mogen behalen, had dit eerlijk gezegd niet verwacht. 
Mijn dank voor je kundigheid.

 

Martijn

Een toffe rijschool, met een ontzettend goede rij-instructeur, vriendelijk, gezellig, en vooral natuurlijk leerzaam. Ik heb het gevoel dat ik nu veilig op de weg kan motorrijden. 

Daniëlle

Mijn A rijbewijs recent gehaald. Johan is een geweldige rijinstructeur en motorrijder Pus sang! Tijdens de les streng en rechtvaardig, en wanneer het kwartje valt net zo blij als jij. Je leert motorrijden in alle opzichten, soms met vallen en opstaan. In mijn geval was het me allemaal waard en heeft de ervaring van het motorrijden al mijn verwachtingen erover, meer dan overtroffen. Wat is het gaaaaf! Johan nogmaals dank voor al je geduld, duidelijkheid en eerlijkheid! 

Ceryl

Ik heb met heel veel plezier lessen gevolgd bij teamwork. Johan is een hele fijne instructeur, streng maar rechtvaardig. Altijd wel in voor een geintje. Ik stap met veel zelfvertrouwen op m’n eigen motor.

Piet

Verkeersschool Teamwork geeft op een prettige manier (motor-rij)les.
Johan is een zeer bekwaam instructeur, streng doch rechtvaardig. Hierbij laat hij iedere cursist in zijn/haar waarde.
Teamwork laat iemand ook niet eerder examen doen dat dat de slagingskans bijna 100% is.
Theorielessen worden ook in een ontspannen setting gegeven, waarbij ervaring en nieuw door elkaar zit, waardoor er zeker ook van elkaar geleerd wordt.
Ook het ondersteunde personeel op kantoor is zeer bekwaam. Vragen, opmerkingen worden zeer adequaat behandeld.
Meedenken met de leerling én de verkeersschool staat bovenaan de lijst.
Kortom, (voor motorrijles) een aanrader.

Raimond

Ik ben blij dat ik les gehad heb van Johan. Hij is een "echte"  motorrijder in hart en nieren en niet "gewoon" een instructeur. Hij is duidelijk,  zegt waar t op staat , zodat t blijft hangen en je er ook wat mee opschiet. (GAS !!!....   hokken op 4 wielen....  je gaat toch ook niet bij de kassa staan met de langste rij.....) En soms vergat je gewoon even dat je les had als hij weer een mooie route met kronkelweggetjes had uitgezocht... Kortom , TOP !!!

Ramon

Altijd leuke en leerzame motor rijlessen gehad van Johan, hij is erg kritisch maar met een flinke dosis humor!
Hij weet goed zijn kennis over te brengen en je op de hoogte te brengen van hoe kwetsbaar je eigenlijk bent als bestuurder van een motor.
Ik wil Johan en Verkeersschool Teamwork nogmaals bedanken voor alle kennis en ervaring die ik heb opgedaan, ik kan het iedereen aanbevelen!

Justin

 Ik heb erg genoten van de rijlessen. Johan leert je niet alleen het “kunstje”, maar ook het echte motorrijden. Johan is recht voor zijn raap, waardoor je weet wat beter kan en waar je aan toe bent. Het gaat tenslotte om je eigen veiligheid. Je merkt aan Johan dat hij plezier heeft in het motorrijden en dit “virus” ook aan je wil overdragen! Johan heeft veel kennis en ervaring waardoor je met vragen bij hem terecht kunt. Nogmaals bedankt voor de leerzame rijlessen!! 

Mette

 De afgelopen maanden heb ik met veel plezier rijlessen gevolgd bij motorrijschool Teamwork. Zoek je een professionele en toegankelijke instructeur, dan ben je hier aan het juiste adres!
Niet alleen waren de lessen heel gezellig, ik heb ook ontzettend veel mogen leren van Johan. Hij leert je op een voor jou passende manier hoe je je veilig in het verkeer kan bevinden en heeft mij de vrijheid en de kick die bij het motorrijden horen laten ervaren. Bedankt Johan! 

Josse

Prima motorrijles gehad bij rijschool Teamwork. Rijlessen waren leuk een leerzaam. Ik ga nu met een veilig gevoel de weg op. Johan, bedankt!

Mariska

Ik ben heel blij dat ik het examen in één keer gehaald heb. Het was een lastig proces voor mij. Vooral het stukje AVB was voor mij echt moeilijk en meermalen stond het huilen mij nader dat het lachen. Johan is onvermoeibaar geweest in het uitdenken van extra oefeningen. En je hebt mij steeds het vertrouwen gegeven dat ik het echt kon leren. Je grote ervaring maakte ook dat ik jou en je uitspraken vertrouwde en moedig verder ging. Zonder jou was het nooit gelukt. Super bedankt!!

Vince

Ik heb een hele leuke en leerzame tijd gehad bij Motorrijschool Teamwork. Het behalen van je motorrijbewijs wordt in een logische en comfortabele volgorde gedaan en de feedback is altijd goed onderbouwd en uitgelegd. Ik heb mijn motorrijbewijs in 1 keer gehaald en dat zegt ook wel iets over de kwaliteit van deze rijschool. Al met al super ervaring!

Wim

Bedankt voor de lessen en het goede begin van het weekend dat daarmee de laatste maanden begon. Ik vond het leuk en ben besmet geraakt met het één of andere virus dat me er toe aanzet een motor aan te schaffen. 
Behalve de motorlessen wat het ook erg nuttig om na 40 jaar autorijbewijs het een en ander weer eens op te frissen. Vooral kijkgedrag en theorie.
De relaxte en soms wat strengere manier van lesgeven, "harder harder" vond ik wel prettig. Bedankt ook dat het je niet alleen gaat om iemand zijn rijbewijs te laten halen, maar meer om echt iets over te brengen.

Myriam

Ik heb erg leuke en leerzame lessen gehad bij Johan! Ondanks dat het niet altijd even makkelijk ging zorgde Johan er voor dat het wel lukte om zelfverzekerd op de motor te zitten. Johan is streng maar op een goede en leuke manier! Ook maakte hij de lessen leuker door veel humor te gebruiken! Hij geeft duidelijke feedback waar je ook echt wat aan hebt en aan kan werken. Dankzij hem heb ik alles in 1 keer gehaald! 

Tijmen

Ik heb weer genoten van de motor rijlessen! Na het behalen van mijn A1 rijbewijs nu ook mijn A2 behaald. 
Mooie ritten over de landweggetjes en toch af en toe ook een kritische opmerking door het oortje. 
Ook heb ik veel plezier gehad aan de opmerkingen van Johan! Top instructeur!
Graag tot de volgende keer als het A rijbewijs er aan komt.

Annemarij

Afgelopen woensdag heb ik mijn motorrijbewijs A gehaald en wat ben ik daar blij mee! Het kwam mij niet aanwaaien maar doorzettingsvermogen én goede en degelijke begeleiding van Johan hebben ertoe geleid dat ik het rijbewijs heb gehaald. Ik ben dankbaar voor de kennis en ervaring die ik bij Verkeersschool Teamwork heb opgedaan!

Nils

Ik vond de motorrijlessen een feestje om heen te gaan. Johan legt alles rustig uit, is geduldig en erg kritisch. Ik stap met vertrouwen op de motor en hoop nog zo min mogelijk in dat slome hok te zitten.

Stan

Mijn ervaring met de motorlessen was erg goed en ik ben bijzonder goed te spreken over instructeur Johan. Johan is een aardige vent met een goede dosis humor. Daarnaast legt hij alles altijd goed en duidelijk uit. Ik heb alles in 1x gehaald, wat wel laat zien dat deze manier van lesgeven goed werkt. Een top rijschool!

Coen

Mijn ervaring met de rijschool is goed. Johan geeft leuke lessen en hij heeft veel kennis. Tijdens de lessen is hij streng maar op een vriendelijke manier. De lessen zijn gevarieerd en het zijn leuke ritjes om te rijden. Kortom, ik kan het iedereen aanbevelen.