Autorijopleiding in Zutphen: voor 16,5 jaar en ouder

* VOL! Momenteel nemen wij geen nieuwe auto leerlingen aan! *

Vanaf 16,5 jaar is het mogelijk om bij ons een autorijopleiding te volgen. Met de rijlessen bereiden we je voor op een veilige toekomst op de weg. 

Autorijopleiding in Zutphen: voor 16,5 jaar en ouder

Wij bieden een autorijopleiding in Zutphen en omgeving waarbij persoonlijke en professionele begeleiding centraal staan. Onze instructeurs vinden het belangrijk om je goed en verantwoord auto te leren rijden en om hierin een passende opleiding te bieden.

Onze autorijlessen

Het is mogelijk om vanaf 16,5 jaar rijlessen te volgen en vanaf 17 jaar mag je het rijbewijs B behalen. Wij helpen je graag door middel van een gedegen autorijopleiding. Tijdens de lessen maakt onze instructeur je vertrouwd met de auto en het verkeer. Hierbij beogen we om je een vaste instructeur toe te wijzen.

Op andere manieren proberen we je tevens zoveel mogelijk tegemoet te komen. Wat zijn jouw wensen met betrekking tot je autorijlessen? Wij bespreken graag hoeveel lessen je per week wilt volgen. Er is veel mogelijk, maak het bespreekbaar.

Extra services

Tot slot bieden we nog een aantal extra services waaronder de E-rijschool. De E-rijschool is een online omgeving waar je al je gegevens kunt inzien zoals je voortgang en betalingen en waar je zelfs je autorijlessen kunt inplannen.
Voor meer info over theorie: klik hier