Professionele voorbereiding voor het aanhanger-rijbewijs

Verkeersschool Teamwork helpt u graag met de voorbereiding voor het aanhanger-rijbewijs. Wij geven BE-rijlessen in de omgeving van Zutphen en Deventer. Voor bedrijven wordt een offerte op maat opgesteld.

Het behalen van je aanhanger-rijbewijs bij Verkeersschool Teamwork heeft diverse voordelen. Om te voorkomen dat je te veel of te weinig lessen gaat nemen, doen wij eerst een intakerijles van 90 minuten. Na de intake krijg je een advies voor het aantal rijlessen, zodat wij maatwerk kunnen leveren. 
Desgewenst delen we de opleiding op in blokken van twee of meer uren.


Theorie voor het aanhanger-rijbewijs

Het aanhanger-examen heeft geen apart theorie-examen. Vooraf worden je wel enkele vragen gesteld over de eisen waaraan de combinatie wettelijk moet voldoen. Deze vragen nemen we tijdens de rijlessen door. Benodigde informatie over de combinatie, wordt na de intake digitaal aangeboden. 

 

Examen

Zodra de intake heeft plaatsgevonden, kijken we samen naar een geschikt moment om de lessen en het examen te plannen. Meestal kan dit op één dag plaatsvinden.

Rijlessen voor bedrijven en groepen

Wanneer je als bedrijf of met meerdere mensen tegelijk aanmeld voor het aanhanger-rijbewijs maken we graag een aangepaste offerte.


Wesly

Bedankt voor de leerzame dag. Met veel geduld en handige tips van Johan heb ik het behaald in 1 dag. Bedankt Johan!

Sanne

Ik heb laatst mijn aanhanger rijbewijs gehaald en heb hier goede ervaringen mee.
Ik heb 6 uur les gehad en in 1x geslaagd. Duidelijke rustige uitleg. Serieus, maar ook zeker ruimte voor een grapje. En ook fijn om even gerust gesteld te worden net voor het examen. Goed dat Johan je zelf laat nadenken en laat proberen. 

Krijn

De lessen zijn goed en duidelijk. Zes uurtjes les gehad en daarna het examen in 1x gehaald. Ik kan Teamwork aan iedereen aanbevelen.

Henri

Ik heb het lessen als heel prettig ervaren. Johan is relax en je voelt je erg op je gemak. Een dolletje, lekker de muziek aan. Goede uitleg. In 1 woord top! 

Ik kan iedereen aanbevelen bij teamwork te gaan lessen.

Bas

Bedankt voor de lessen en begeleiding, perfecte instructie gehad van Johan, 4 lesjes en vervolgens het examen gehaald top, een echte aanrader!!!

Pascal

4 uur les en ik had het papiertje. Dat ging dus mooi snel. Heb de rijles als prettig ervaren. Gemoedelijk en geen gedoe. To the point.

Frank

Gewoon Goed. Dankzij jullie kan ik nu gewoon met de aanhanger de weg op. Na jaren er tegen aan te hebben gehikt en soms toch, zonder de E aanvulling op het rijbewijs, te hebben gereden kan ik nu verantwoord rijden. Achteraf iets wat ik wellicht veel eerder had moeten doen. Het kost minder dan een bekeuring voor het rijden zonder deze aanvulling. Dit nog buiten het feit dat verzekering bij ongevallen misschien niet uitkeert. Ik had les van Johan die, niet alleen de kennis van het rijden met een aanhanger bijbracht, maar ook mijn algemene kennis van de verkeersregels oppoetste. Een lesdag met examen was genoeg.