motor

Vrijheid is een

volgetankte

motor

Motor Rijles bij Verkeersschool Teamwork in Zutphen

Jouw vragen snel beantwoord? Bel of WhatsApp0575-543818 (bij geen gehoor: 06-86803606) of mail: verkeersschoolteamwork@gmail.com ►

 

€ Prijslijst

 


 

Motorrijlessen in Zutphen: voor starters en gevorderden

 

Verkeersschool Teamwork deelt graag zijn passie voor motorrijden. Bij ons kunt u uw motorrijbewijs halen, maar ook gevorderde leerlingen zijn van harte welkom voor bergtrainingen en toertochten.

 

Waarom kiezen voor een KNMV rijinstructeur? Bekijk dat hier!

 

Motorrijlessen: voor starters en gevorderde liefhebbers

De medewerkers van Verkeersschool Teamwork delen graag hun passie voor motorrijden. Wij geven motorrijlessen aan mensen die hun rijbewijs A willen halen, maar ook gevorderde leerlingen zijn van harte welkom.

 

Onze motorrijopleiding

De opleiding begint op een afgesloten parkeerterrein, zodat je in alle rust kunt kennismaken met de beheersing van de motor. Wanneer jij en de instructeur voldoende vertrouwen hebben in jouw basisvaardigheden, ga je onder begeleiding van onze volgmotor de weg op.

 

We proberen je te laten lessen met een andere leerling. Wij vinden dit belangrijk, omdat je zo veel van elkaar leert. Voor de benodigde kennis over het voertuig hanteren wij het ezelsbruggetje Bravo-A. Wanneer je de motor goed beheerst, leg je het examen Voertuigbeheersing (AVB) af. Daarna begeleiden we je naar het examen Verkeersdeelneming (AVD). Als je beide examens succesvol hebt afgerond, ben je geslaagd voor je rijbewijs A.

 

De motorrijlessen kunnen gevolgd worden vanaf 17 jaar. Verder moet je in het bezit zijn van een geldig theoriecertificaat voor de motor of een rijbewijs voor de auto. Voor de theorie geven wij gratis lessen in groepsverband. Lees hier meer over op de pagina "Theorie".

 

Toertochten en rijlessen voor gevorderden

Naast het behalen van je motorrijbewijs is het mogelijk om deel te nemen aan toertochten en RMT trainingen. Vraag bij ons op kantoor naar de eerstvolgende toertochten en lees hier meer over onze RMT trainingen.

 

Tour- en cursuskalender 2019

 

Binnenkort meer informatie.

 

Bergtrainingen 2019

 

zie www.bergtrainingopdemotor.nl

 

Wilt u bij ons rijlessen volgen? Neem dan contact op door te bellen naar kantoor 0575-543818 of met de instructeur Johan 06-86803606. Nu ook op beide bereikbaar via WhatsApp!

 

  


 

Enkele recensies van motorleerlingen die je voor gingen bij Verkeersschool Teamwork:

 

Josse

Prima motorrijles gehad bij rijschool Teamwork. Rijlessen waren leuk een leerzaam. Ik ga nu met een veilig gevoel de weg op. Johan, bedankt!

 

Wim

Bedankt voor de lessen en het goede begin van het weekend dat daarmee de laatste maanden begon. Ik vond het leuk en ben besmet geraakt met het één of andere virus dat me er toe aanzet een motor aan te schaffen. 

Behalve de motorlessen wat het ook erg nuttig om na 40 jaar autorijbewijs het een en ander weer eens op te frissen. Vooral kijkgedrag en theorie.

De relaxte en soms wat strengere manier van lesgeven, "harder harder" vond ik wel prettig. Bedankt ook dat het je niet alleen gaat om iemand zijn rijbewijs te laten halen, maar meer om echt iets over te brengen.

 

Myriam

Ik heb erg leuke en leerzame lessen gehad bij Johan! Ondanks dat het niet altijd even makkelijk ging zorgde Johan er voor dat het wel lukte om zelfverzekerd op de motor te zitten. Johan is streng maar op een goede en leuke manier! Ook maakte hij de lessen leuker door veel humor te gebruiken! Hij geeft duidelijke feedback waar je ook echt wat aan hebt en aan kan werken. Dankzij hem heb ik alles in 1 keer gehaald!

 

Tijmen

Ik heb weer genoten van de motor rijlessen! Na het behalen van mijn A1 rijbewijs nu ook mijn A2 behaald. 

Mooie ritten over de landweggetjes en toch af en toe ook een kritische opmerking door het oortje. 

Ook heb ik veel plezier gehad aan de opmerkingen van Johan! Top instructeur!

Graag tot de volgende keer als het A rijbewijs er aan komt.

 

Annemarij

Beste Johan (en collega's),

 

Afgelopen woensdag heb ik mijn motorrijbewijs A gehaald en wat ben ik daar blij mee! Het kwam mij niet aanwaaien maar doorzettingsvermogen én goede en degelijke begeleiding van Johan hebben ertoe geleid dat ik het rijbewijs heb gehaald. Ik ben dankbaar voor de kennis en ervaring die ik bij Verkeersschool Teamwork heb opgedaan!

 

Hartelijke groet, Annemarij

 

Nils

Ik vond de motorrijlessen een feestje om heen te gaan. Johan legt alles rustig uit, is geduldig en erg kritisch. Ik stap met vertrouwen op de motor en hoop nog zo min mogelijk in dat slome hok te zitten.

 

Stan

Mijn ervaring met de motorlessen was erg goed en ik ben bijzonder goed te spreken over instructeur Johan. Johan is een aardige vent met een goede dosis humor. Daarnaast legt hij alles altijd goed en duidelijk uit. Ik heb alles in 1x gehaald, wat wel laat zien dat deze manier van lesgeven goed werkt. Een top rijschool!

 

Coen

Mijn ervaring met de rijschool is goed. Johan geeft leuke lessen en hij heeft veel kennis. Tijdens de lessen is hij streng maar op een vriendelijke manier. De lessen zijn gevarieerd en het zijn leuke ritjes om te rijden. Kortom, ik kan het iedereen aanbevelen.