polo

Nederland binnen handbereik.

Auto

Jouw vragen snel beantwoord? Bel of WhatsApp: 0575-543818 of mail: verkeersschoolteamwork@gmail.com

 

€ Prijslijst

 


 

Autorijopleiding in Zutphen: voor 16,5 jaar en ouder

 

Vanaf 16,5 jaar is het mogelijk om bij ons een autorijopleiding te volgen. Met de rijlessen bereiden we je voor op een veilige toekomst op de weg. 

 

Autorijopleiding in Zutphen: voor 16,5 jaar en ouder

Wij bieden een autorijopleiding in Zutphen en omgeving waarbij persoonlijke en professionele begeleiding centraal staan. Onze instructeurs vinden het belangrijk om je goed en verantwoord auto te leren rijden en om hierin een passende opleiding te bieden.

 

Onze autorijlessen

Het is mogelijk om vanaf 16,5 jaar rijlessen te volgen en vanaf 17 jaar mag je het rijbewijs B behalen. Wij helpen je graag door middel van een gedegen autorijopleiding. Tijdens de lessen maakt onze instructeur je vertrouwd met de auto en het verkeer. Hierbij beogen we om je een vaste instructeur toe te wijzen.

Op andere manieren proberen we je tevens zoveel mogelijk tegemoet te komen. Wat zijn jouw wensen met betrekking tot je autorijlessen? Wij bespreken graag hoeveel lessen je per week wilt volgen en hoe lang de lessen van jou mogen duren. Er is veel mogelijk. Maak het bespreekbaar; zo kun je de autorijopleiding vormgeven op de manier die jij wenst.

 

Extra services

Tot slot bieden we nog een aantal extra services waaronder de E-rijschool en theorielessen. De E-rijschool is een online omgeving waar je al je gegevens kunt inzien zoals je voortgang en betalingen en waar je zelfs je autorijlessen kunt inplannen.

 

 

Wilt u bij ons een autorijopleiding volgen? Neem dan contact op door te bellen naar kantoor 0575-543818, stuur een WhatsApp bericht (0575-543818), of bel met onze auto-instructeur Edwin 06-57327182.

 

  


 

Enkele recensies van leerlingen die je voor gingen bij Verkeersschool Teamwork:

 

Raymon

Top rijschool beter kon ik het niet wensen.

Altijd een praatje en een lolletje.

Maar ook heel serieus leerbewust.

Zal iedereen aanraden om bij jullie te lessen.

 

Naomi

Ik heb met heel veel plezier rijlessen gevolgd bij jullie rijschool.
Gezellige instructeur met duidelijke instructies. Heel erg veel geleerd.
En alles in een prettige sfeer. Heel erg bedankt.

 

Sido

'De taal van de weg', die heb ik leren spreken bij Verkeersschool Teamwork. Alles in het verkeer communiceert en al je zintuigen moet je openstellen om de taal te leren spreken. Dit heb ik geleerd van Edwin.
We werden echt een team tijdens de lessen: het was vaak hard werken om alles eruit te halen wat er in zat, maar Edwin waarborgde altijd een positieve werksfeer in de auto.

Zijn persoonlijke benadering, expertise én liefde voor zijn vak straalt hij iedere les weer uit. Mijn praktijkexamen heb ik zonder tussentijdse toets in één keer gehaald en dat bewijst de kwaliteit waar Verkeersschool Teamwork voor staat!

 

Michel

Bedankt voor de goede begeleiding en adviezen zowel voor theorie en praktijk, echt super fijn die persoonlijke aandacht, super rijschool, nogmaals bedankt en tot ziens.