Een verbouwing? Naar de camping?

Alleen met "BE"!

Auto Aanhangwagen

Jouw vragen snel beantwoord? Bel of WhatsApp0575-543818 (bij geen gehoor: 06-86803606) of mail: verkeersschoolteamwork@gmail.com ►

 

€ Prijslijst

 


 

Professionele voorbereiding voor het aanhangerrijbewijs

 

Verkeersschool Teamwork helpt u graag met de voorbereiding voor het aanhangerrijbewijs. Wij geven BE-rijlessen in de omgeving van Zutphen en Deventer. Voor bedrijven wordt een offerte op maat opgesteld.

 

Aanhangerrijbewijs: ook in één dag mogelijk!

Het behalen van je aanhangerrijbewijs bij Verkeersschool Teamwork heeft diverse voordelen. Om te voorkomen dat je te veel of te weinig lessen gaat nemen, doen wij eerst een intakerijles van 120 minuten. Na de intake krijg je een advies voor het aantal rijlessen. Een veel voorkomend pakket bestaat uit zes lesuren die opgesplitst zijn in twee blokken van drie uur. De lesuren zijn namelijk behoorlijk intensief en uit ervaring blijkt dat je zo geconcentreerder het examen voor je BE - rijbewijs af kunt leggen.

Het is echter ook mogelijk om, wanneer je dit wenst, het aanhangerrijbewijs in één dag te halen.

 

Theorie voor het aanhangerrijbewijs

Het aanhangerexamen heeft geen apart theorie-examen. Vooraf worden je wel enkele vragen gesteld over de wettelijke eisen. Deze vragen nemen we tijdens de rijlessen door.

 

Rijlessen voor bedrijven en groepen

Wanneer u met uw bedrijf of als groep meerdere mensen tegelijk aanmeld voor het aanhangerrijbewijs maken we graag voor u een aangepaste offerte.

 

Wilt u bij ons rijlessen volgen? Neem dan contact op door te bellen naar kantoor 0575-543818 of met de instructeur Johan op 06-86803606. Nu beide bereikbaar via WhatsApp!

 


 

Enkele recensies van BE-leerlingen die je voor gingen bij Verkeersschool Teamwork:

 

Wesly

Bedankt voor de leerzame dag. Met veel geduld en handige tips van Johan heb ik het behaald in 1 dag. Bedankt Johan!

 

Sanne

Ik heb laatst mijn aanhanger rijbewijs gehaald en heb hier goede ervaringen mee.

Ik heb 6 uur les gehad en in 1x geslaagd. Duidelijke rustige uitleg. Serieus, maar ook zeker ruimte voor een grapje. En ook fijn om even gerust gesteld te worden net voor het examen. Goed dat Johan je zelf laat nadenken en laat proberen. 

 

Krijn

De lessen zijn goed en duidelijk. Zes uurtjes les gehad en daarna het examen in 1x gehaald. Ik kan Teamwork aan iederen aanbevelen.

 

Henri

Ik heb het lessen als heel prettig ervaren. Johan is relax en je voelt je erg op je gemak. Een dolletje, lekker de muziek aan. Goede uitleg. In 1 woord top! 

Ik kan iedereen aanbevelen bij teamwork te gaan lessen.

 

Bas

Bedankt voor de lessen en begeleiding, perfecte instructie gehad van Johan, 4 lesjes en vervolgens het examen gehaald top, een echte aanrader!!!

 

Pascal

4 uur les en ik had het papiertje. Dat ging dus mooi snel. Heb de rijles als prettig ervaren. Gemoedelijk en geen gedoe. To the point.

 

Frank

Gewoon Goed. Dankzij jullie kan ik nu gewoon met de aanhanger de weg op. Na jaren er tegen aan te hebben gehikt en soms toch, zonder de E aanvulling op het rijbewijs, te hebben gereden kan ik nu verantwoord rijden. Achteraf iets wat ik wellicht veel eerder had moeten doen. Het kost minder dan een bekeuring voor het rijden zonder deze aanvulling. Dit nog buiten het feit dat verzekering bij ongevallen misschien niet uitkeert. Ik had les van Johan die, niet alleen de kennis van het rijden met een aanhanger bijbracht, maar ook mijn algemene kennis van de verkeersregels oppoetste. Één lesdag met examen was genoeg. Nogmaals bedankt.